Усі плакали. Мукачівський хор хлопчиків у Франції виконав Гімн України

Про це повідомила Мукачівська міська рада.

дай оголошення, рекламу, повідомлення, вакансії, звіти в газету Закарпатські ОГОлошення • дзвони: 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • дзвони: 067 666 90 90 • телеграм • цілодобово

🇺🇦🎶🇫🇷 Мукачівський хор хлопчиків та юнаків виконав у Франції Державний Гімн України під час офіційного закриття 33 Міжнародного молодіжного музичного фестивалю «Eurochestries Charente Maritime»

🇺🇦Державний Гімн України у виконанні Мукачівського хору хлопчиків та юнаків став родзинкою закриття 33 Міжнародного молодіжного музичного фестивалю «Eurochestries Charente Maritime», що проходив у французькому місті Шаранте Маратіме.
Традиційно, присутні стоячи аплодували юним хористам.
🇺🇦🤝Символічним є й те, що 33 Міжнародний молодіжний музичний фестиваль «Eurochestries Charente Maritime» участь у якому беруть понад 330 музикантів у віці від 15 до 25 років, проходив під знаком підтримки України, а урочисте відкриття міжнародного фестивалю розпочиналось також виконанням Гімну України.

👆Нагадаємо, що відомий далеко за межами України мукачівський хоровий колектив Mukachevo Boys And Young Men Choir School /Хорова школа хлопчиків та юнаків під керівництвом заслуженого діяча культури України Володимира Волонтира більше двох тижнів перебував у творчому турне містами Франції. Колектив з успіхом дав шість сольних концертів на сценічних площадках фестивалю, окрім того, приймав участь у святих месах у церквах та соборах Франції.

🤗Творчий процес був урізноманітнений і цікавою програмою, юні мукачівські хористи побували на узбережжі Атлантичного океану, відвідали музей старовинних автомобілів, побачили Париж…
💙💛

ЗакарпатПост