Віктор Микита зустрівся з Алексом Ровтом

🇺🇦🇺🇸 Робоча зустріч з Алексом Ровтом, Почесним консулом України в угорському Сегеді, підприємцем, меценатом та, що найприємніше, вихідцем з нашої області.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це пише голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Обговорили питання співпраці з гуманітарними фондами США, підтримки економіки Закарпаття у воєнний час, розвитку підприємств і поточних проєктів, які зараз реалізуються в межах стратегії розвитку регіону та інше.

Алекс Ровт повідомив, що нині чи не найбільша українська громада проживає в Нью-Йорку, а це сотні тисяч людей. Велика кількість із них – наші земляки.

Разом з тим пан Ровт відзначив, що мер Нью-Йорка Ерік Адамс опікується питаннями вимушено переміщених осіб з України і цікавиться Закарпаттям. Тож, користуючись можливістю, ми запросили пана Еріка Адамса відвідати наш регіон.

☝🏻Отримали позитивне рішення й очікуємо на приїзд одного з найвпливовіших посадовців США у жовтні поточного року.

Подякував Алексу Ровту за увагу до Закарпаття та всебічну підтримку. Домовилися підтримувати зв’язок і взаємодіяти у низці важливих для регіону питань.

ЗакарпатПост