На війні загинув Герой зі 128 Закарпатської бригади Василь Бабич

Допис у соцмережі оприлюднив Вася Васильев

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Шановні Українці та мешканці міста Запоріжжя!!! Хочу звернутися до вас з проханням і прошу дочитати до кінця цю світлину! Вчора, у бою за Херсон, загинув командир розвід роти 128 ОГШБ Василій Бабіч! Він був справжнім офіцером і людиною з великої літери. Ми познайомились не так давно, але за цей короткий час спілкування, він заслужив в моїх очах велику повагу.

Він завжди йшов у бій зі своїми солдатами, ні коли не відстежувався, хочя як командир мав таку можливість . Я довго можу говорити за цю людину, дуже багато хорошого, але скажу коротко і думаю ви зрозумієте. Я сміливо можу сказати – це офіцер, який мав і має честь!!! Тому звертаюсь до вас с проханням долучитися і допомогти родині загиблого героя. Особливо я прошу вас Запоріжжці , бо підрозділ Василя Бабіча, з початку повномоштабної війни, захищав саме нашу Запорізьку область та місто Запоріжжя! Вони зробили свою справу сумлінно і віддано. ЗАВДЯКИ їм ворогу не вдалося підійти близько до нашого міста, щоб обстрілювати його градами і артилериєю. Весь цей час вони стримували і знищували свинособак не шкодуючи себе і своїх сил!!! Тому дуже прошу, ми з вами всі втомилися, нам всім не просто, але я вважаю, хоча б 50-100 грн. кожен з нас зможе виділити, це небагато, але як що ми разом, сумлінно допоможемо для родини, це буде хочь якась допомога.

Це буде шана і дяка загиблому герою, за наш з вами спокійний сон.

Дякую всім хто допоміг і вшанував пам’ять Василя, йому було лише 26 років

4149 4991 2285 4936 Картка сестри Василя Бабіча.

ЗакарпатПост