На Закарпатті шукають місце для будівництва реабілітаційного центру

Представники «Благодійного фонду «Допомога України» звернулися до Закарпатської обласної ради з пропозицією побудувати в краї сучасний багатовекторний реабілітаційний центр, який буде здатен надавати якісну і кваліфіковану допомогу постраждалим громадянам України для їх повернення до повноцінного життя.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Фінансуватиме проєкт благодійний фонд «AID UKRAINE», який збирає донати в США і Німеччині. За попередніми підрахунками цент дозволить надавати допомогу близько 20 тисячам осіб на рік та 100 тисячам амбулаторно, а також забезпечить робочими місцями до 1500 закарпатців.- Майже місяць ми вели переписку з фондом і, розуміючи важливість такого проєкту, дали згоду на його реалізацію. Згідно з вимогами фонду, ділянка для розташування центру повинна знаходитися в екологічно чистій затишній локації, топографічно зручній для будівництва такого об’єкту. Ми звернулися до всіх ОТГ з проханням надати пропозиції щодо наявності у себе земельних ділянок площею 15-20 га., запропонували представникам фонду їх оглянути та визначитися з місцем, – розповів голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко.Учора, 30 серпня, член правління Благодійної організації «Благодійний фонд «Допомога Україні» Михайло Міщенко у супроводі заступника голови Закарпатської обласної ради Василя Дем’янчука та начальниці головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області Світлани Бокші ознайомилися з локаціями.Про своє рішення інвестор обіцяли сповістити найближчим часом. Після цього на Закарпаття приїдуть працівники будівельної компанії та архітектори, які вестимуть проєкт далі. За словами розробників ідеї, за 2 роки такий центр можна ввести в експлуатацію.

Пресслужба Закарпатської обласної ради

ЗакарпатПост