Словаччиною блукає тигр, що втік із Закарпаття

Про це повідомляє словацьке видання tn.nova.cz

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Словаки вже звикли до ведмедів у дикій природі, але ніхто не очікував, що тигр буде розгулювати біля людських осель. У селі на фотопастку потрапила бродяча тварина, тварина мала втекти з українського зоопарку.

Тигр пересувається на сході Словаччини поблизу українського кордону. Як повідомляє сайт imeteo.sk , його помітили, коли блукав біля трьох сіл у районі Сніна – Кленова, Уліч і Брезовець. На останньому він навіть потрапив на камеру.

Згідно зі знімком, це доросле дитинча, але навіть така особина може бути дуже небезпечною і завдати серйозних травм під час нападу. Про тварину, що вільно пересувається, попередило у Facebook і керівництво села Уліч.

​«Повідомляємо, що біля села пересувається тигр, який втік із зоопарку в Україні. Просимо вас бути пильними та обмежити пересування за межами своїх домівок. Якщо ви побачите тварину, про яку йдеться, телефонуйте в поліцію або міського голову. села», – закликало керівництво Уліч своїх містян. 

«Ми отримали три телефонні дзвінки з попередженням від поліції», — підтвердив інформацію на сайті tvnoviny.sk мер Уліче Ян Голінка . «Спочатку про те, що він пересувається по кордону, потім, що він уже перетнув кордон. І остання новина, що він прямує до кадастру нашого муніципалітету», – розповів мер.
ЗакарпатПост