47-річний мешканець Ужгородщини за 3500 доларів переправляв чоловіків до Словаччини

Поліція Закарпаття завершила досудове розслідування про незаконне переправлення осіб до Словаччини через державний кордон України⬇️

дай оголошення, рекламу, повідомлення, вакансії, звіти в газету Закарпатські ОГОлошення • дзвони: 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • дзвони: 067 666 90 90 • телеграм • цілодобово

У квітні оперативники міграційної поліції Закарпаття, спільно зі слідчими головного управління та працівниками Чопського прикордонного загону спіймали двох чоловіків призовного віку, які намагалися незаконно потрапити на територію Словаччини. Одразу після цього правоохоронці затримали організатора такої переправи – 47-річного мешканця Ужгородщини.

Працівники поліції зібрали достатньо доказів про те, що зловмисник шукав клієнтів в Ужгороді, за 3500 доларів з людини пропонував допомогу в незаконному переправленні їх до Словаччини.

Правоохоронці встановили, що у зловмисника не було спільників, він доставляв своїх клієнтів до кордону на власному автомобілі «Nissan X-TRAIL» в село Тийглаш Ужгородського району.

За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне переправлення осіб через державний кордон України. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі до семи років.

За процесуальним керівництвом прокуратури зловмиснику було повідомлено про підозру, наразі справу вже скеровано на розгляд до суду, повідомляє поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост