Кадиров передумав іти у відставку

Глава Чечні Рамзан Кадиров 6 вересня в Telegram заявив , що його попередня заява про нібито відхід у “безстрокову відпустку” була лише спробою дізнатися думку аудиторії.
“Багато обговорюють у ці дні мої слова про безстрокову відпустку. Міркування, аналіз, прогнози, домисли. Хочу розрядити атмосферу і покласти край усім розмовам”, – написав чинний голова Чечні.

дай оголошення, рекламу, повідомлення, вакансії, звіти в газету Закарпатські ОГОлошення • дзвони: 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • дзвони: 067 666 90 90 • телеграм • цілодобово

Кадиров пояснив, що в день, коли повідомив про “відпустку”, натрапив на публікацію, в якій йшлося про те, що він обіймає посаду керівника Чечні 15 років і є “довгожителем” серед глав регіонів, пише Гордон


“Я подумав, що це багато, і вирішив дізнатися про вашу думку. Пізніше з’ясував, що не такий я і “довгожитель” – колишній рекорд, як з’ясовується, становить 27 років. Тому скажу більше: тепер я вирішив піти на побиття чинного рекорду. Подивимося , може, я обійду цей показник”, – сподівається Кадиров.

Кадиров зазначив, що “просто так піти” він не має права: по-перше – вважає “святим обов’язком” виправдати довіру населення регіону, по-друге – перед звільненням з посади має запитати “народ і президента Росії”.

“Тому розмови про безстрокову відпустку залишимо на майбутнє. Зараз же я не візьму навіть належну щорічну відпустку”, – написав він. 

3 вересня Кадиров заявив, що “засидівся” на своїй посаді і збирається “у відпустку”, оскільки виявив, що керує регіоном уже 15 років і є “довгожителем” серед чинних глав суб’єктів РФ.

ЗакарпатПост