Окупанти шантажують Україну судилищем над Героями Азовсталі

Про це пише радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Тест цитуємо без змін

“‼️Маріуполь.‼️Важливе.‼️Судилище‼️
У відповідь на успіх ЗСУ на півдні та Харківщині, російські окупанти знов розпочинають акцію жантажу Судилищем наших Героїв Маріупольського Гарнизону. Сьогодні так звана прокуратура неіснуючої “днр” заявила, що закінчила підтасовку матеріалів та формування фейкодоказів про неіснуючі злочини полку Азов в Маріуполі. Цитата:

«В ходе расследования установлена вина семерых лиц в организации деятельности „Азова“, признанного в соответствии с законодательством ДНР террористической организацией (ч. 1 ст. 234 УК ДНР), семнадцати лицам предъявлено обвинение относительно их участия в деятельности данной организации (ч. 2 ст. 234 УК ДНР) Каждый из фигурантов обвиняется в совершении в составе преступной организации действий, направленных на насильственный захват власти и изменение конституционного в Донецкой Народной Республики (ч. 4 ст. 34, ст. 232 УК ДНР).

Очікуємо нову хвилю анонсів навколо Судилища в Маріуполі. В будівлі Філармонії поки активізації підготовки не помічено, однак і клітки не розібрано.

Шановне військове командування. Абсолютно неофіційне прохання, що підтримує дібльшість маріупольців. Якщо є чим, вїбїть вдарте по тієї будівлі вже. Це не БК та не аеродром, але воно того варто. Якщо треба, нафандрейзім на необхідну кількість ракет”, – наголошує він.

ЗакарпатПост