Полковник Олег Гончарук, командир 128-ї бригади, записав звернення до бійців

Допис оприлюднила 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада – Закарпатський легіон

дай оголошення, рекламу, повідомлення, вакансії, звіти в газету Закарпатські ОГОлошення • дзвони: 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • дзвони: 067 666 90 90 • телеграм • цілодобово

Гірські штурмовики, я мав честь служити в потужній і єдиній у своєму роді гірсько – штурмовій бригаді, очолювати кращих синів країни, вести в бій. Для мене було честю пліч-о-пліч з вами писати історію нашої країни, виборюючи її незалежність. День за днем, метр за метром, в спеку і люті морози ви, гірські штурмовики, виборювали право на незалежність. Незалежно від віку та професій, ви взяли зброю в руки і щодня бачите справжнє пекло війни. Своєю волею до перемоги ви знищували і знищуєте московитів. Для мене честь носити однострій зі срібним едельвейсом, я маю велику повагу до берету кольору грунту.

Разом ми здобували перемоги на полі бою, вам немає рівних.

Кожен з вас для мене Герой. Той, хто перший йде у бій, вриваючись в траншеї ворога, хто керує бойовою машиною, вогнем гармат, не залишаючи жодного шансу ворогу. Той, хто після отриманих поранень повертається до побратимів, щоб знову разом піти у бій. Той, хто потужними гарматами знищує вщент ворожі танки, прикриваючи своєю бронею піхоту, мої любі «бронелобіки». Той, хто годинами чекає на єдиний постріл, той, хто по праву називається Бог війни, хто піднімає в небо крила, виявляє і коригує вогонь. Той, хто під градом снарядів, у самому пеклі боїв рятує життя побратимів, хто прикриває наше небо від ворожої авіації. Той, хто ризикуючи життям, знімає мінні поля і встановлює їх, щоб ворог не пройшов. Той, хто забезпечує зв’язок, коли серце завмирає, а секунди йдуть як години, завдяки їм ми чуємо «4.5.0». Той, хто день і вночі евакуює, ремонтує, відновлює наші бойові машини, щоб на ранок вони пішли в бій. Той, хто везе боєкомплект і заправляє машини. Той, хто після запеклих боїв зустрічає гарячим бограчем. Ви всі за п’ять років стали для мене родиною, ви всі для мене Герої.

Світла пам’ять тим, хто віддав своє життя за Нашу Батьківщину, вічна пам’ять Героям.

Я бажаю вам перемог, і щоб наш бойовий прапор міцно тримали ваші руки, справжніх воїнів, професіоналів та патріотів.

Слава Україні!!!

Слава 128 ОГШБр!!!

Слава Закарпатському Легіону!!!

До зустрічі на полі бою!!

Полковник Олег Гончарук.

ЗакарпатПост