На Хустщині облаштовують житло для пересленців

Про це повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

🏠 У межах робочої поїздки по регіону оглянули об’єкти комунальної власності на Хустщині, які облаштовують для тимчасового перебування вимушено переміщених осіб.

Зокрема, у Горінчівський громаді завершують роботи в приміщеннях колишньої дільничної лікарні. Тут відремонтували дах, житлові площі, харчоблок, душові та вбиральні, провели опалення й воду тощо. Загалом в осередку зможемо розмістити близько 60 осіб.

У Білківській громаді для ВПО переобладнують один із поверхів комунальної будівлі. Тут також провели опалення та воду, зробили ремонт житлових приміщень, коридорів, харчоблоку, душових і вбиралень. На цій локації зможе перебувати близько 70 людей.

Об’єкти також облаштують меблями та оргтехнікою.

Фінансування видатків здійснюється в межах обласної Програми облаштування місць для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб у Закарпатській області на 2022 рік.

Окремі територіальні громади також приймають власні програми та самостійно їх фінансують.

Дякую громадам за ініціативу й підтримку регіональних проєктів з розміщення ВПО. Це важливе завдання державного рівня, яке ми ефективно виконуємо з перших днів повномасштабного вторгнення.

ЗакарпатПост