На війні загинув 35-річний Герой із Закарпаття Іван Огняник

Сумну новину повідомила Юлия Вовк у соцмережі.

дай оголошення, рекламу, повідомлення, вакансії, звіти в газету Закарпатські ОГОлошення • дзвони: 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • дзвони: 067 666 90 90 • телеграм • цілодобово

Іван Огняник – із села Малий Раковець Білківської громади Хустського району, командир мотопіхотного відділення, сержант.

“Друзі, загинув житель Софіївської Борщагівки, Огняник Іван, сьогодні 2-є маленьких дівчаток залишилися без батька.

Ваня пішов добровольцем у перші дні війни, жодного разу не був у відпустці, був дуже вмотивованим на перемогу, на те що ми з вами будемо жити у вільній країні.

Під час контрнаступу під Донецьком віддав своє життя за визволення окупованих територій.

Я не знаю як їм жити далі, як пережити цей біль, вони ж тільки недавно купили житло про яке так мріяли, тільки ж починали жити. І от все-всі плани рухнули.

Друзі, будь-ласка хто може допомогти- допоможіть, їм дуже потрібна зараз фінансова допомога. Ви ще заробите ті фантики, попереду ціле життя, а людина вже ні. Нажаль Герої вмирають і залишаються нівчому не винні діти і та розгублена жінка яка всі місяці з грошей які отримував чоловік одягали його у спорядження і тепловізори, купували машини і броніки. Ваша маленька допомога це вдячність за те що людина пішла захищати нас і нажаль загинула. Чекати допомогу на поховання немає як і не знати скільки. Завтра його транспортують з м Дніпро до Києва а потім на Закарпаття в якому він народився та виріс.

Мій обов’язок знаючи цю сім’ю особисто написати карту для допомоги на поховання Вані

Спи спокійно, Герою 🕯💔 Ми ніколи не забудемо твоєї мужності та відваги.

4149499806826762 – Огняник Вікторія (дружина)”, – зазначено у дописі.

Вічна пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним!

ЗакарпатПост