У Берегові провели в останню земну дорогу Героя Максима Алексеєнка

Про це у соцмережі написав журналіст Михайло Папіш

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Вічная пам’ять…

У ЧЕТВЕР БЕРЕГІВЧАНИ В ОСТАННЮ ЗЕМНУ ДОРОГУ ПРОВЕЛИ ТРИДЦЯТИШЕСТИРІЧНОГО М А К С И М А А Л Е К С Е Є Н К А

Герой російсько-української війни Максим Алексеєнко загинув на Херсонщині, за рахунком — четвертий, хто останніми днями відійшов за обрій в боротьбі з окупантами за незалежність держави з нашого району. Вічного спокою, наш славний, хоробрий і безстрашний земляче!

Зазначимо: М. Алексеєнко вчився у колишній ЗОШ № 5, коли тут директорували Павло Потокі та Людмила Пилип. Він був зятем Світлани та Василя Малярчуків із Галичини. Його батьки працювали педагогами.

На кадрах видно епізоди, як його тіло/домовину побратими несли через рідне місто: школярі засипали квітами його останній земний шлях — від центру до цвинтаря!

За участю багатьох священників, рідних, близьких, знайомих, представників громадськості прощалися з покійним у Будинку культури.

На панахиді були працівники мерії на чолі з головою ОТГ Золтаном Бабяком. Слід додати, що кілька днів тому берегівчани молилися за упокій Богдана Фідрі (1992 р.), Сергія Левчука (1976 р.н.), а вже в п’ятницю у Квасові поховають воїна Олександра Губаля! Ми вас, безстрашні воїни, пам’ятатимемо, миру душам на небесах!

Та звісно, перемоги над лютим ворогом-рашистом! Вона неодмінно настане!

ЗакарпатПост