Site icon zakarpatpost.net

Закарпатка готувала вечерю і після сварки зарізала чоловіка

За вбивство колишнього чоловіка мешканку Сваляви засудили до 8 років ув’язнення

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

За публічного обвинувачення Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури закарпатку засуджено до 8 років ув’язнення за умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України).

У суді прокурор довів, що обвинувачена в ході конфлікту з колишнім чоловіком нанесла йому удар кухонним ножем у грудну клітку. Унаслідок отриманого проникаючого поранення потерпілий помер у кареті швидкої медичної допомоги дорогою до лікарні. Попри те, що подружжя давно розлучилося, вони спільно проживали в будинку у Сваляві, де у вересні 2019 року і трапилася подія.

Під час судового розгляду жінка вину не визнала, однак розповідала різні версії події. Медикам, які прибули на виклик у день інциденту, повідомила, що чоловік прийшов додому вже з отриманим напередодні пораненням. Надалі ж притримувалася показів, що захищалася, коли він намагався вдарити її під час приготування вечері на кухні. Таку версію спростував експерт, спираючись на характер поранення потерпілого. З огляду на це суд дійшов висновку, що обвинувачена такими свідченнями намагалася уникнути призначення їй законного покарання.

Наразі вступ вироку в законну силу очікується, триває час на апеляційне оскарження.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України), повідомляє прокуратура Закарпатської області.

ЗакарпатПост

Exit mobile version