На Закарпатті двох чоловіків намагалися перевезти через кордон у ковдрі

Двох чоловіків призовного віку, які намагались незаконно перетнути кордон, затримали на Закарпатті прикордонники одного із спецпідрозділів Держприкордонслужби в рамках проведення на ділянці Мукачівського загону оперативно-профілактичних заходів «Рубіж -2022».

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Під час патрулювання українсько-румунської ділянки кордону прикордонний наряд, на околиці населеного пункту Луг, помітив осіб, які намагались подолати загороджувальний паркан.

Військовослужбовці затримали правопорушників, ними виявились 19-річий та 28-річний мешканці села Ганичі Тячівського району. Щоб подолати гострий загороджувальний паркан із єгози, чоловіки «озброїлися» ковдрами. І оскільки, у випадку успішного подолання ними паркану, в подальшому зловмисники мали б подолати ще й повноводну зі стрімкою течією Тису – усі свої речі та документи вони завбачливо запакували у поліетилен.

На чоловіків склали адмінпротоколи про вчинення правопорушення передбаченого ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи скерували до суду, який вже невдовзі надасть правову оцінку діям чоловіків.

За вчинення вказаного правопорушення передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу від 3400 грн до 8500 грн або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

ЗакарпатПост