З піснею до Перемоги: Наталія Фаліон та гурт «Лісапетний батальйон» в Ужгороді і Мукачеві з новими та улюбленими хітами

Важка артилерія українського гумору нанесе потужний удар суцільного позитиву. До вашої уваги дві години сміхотерапії, нові пісні та улюблені хіти, подарунки для глядачів, а також народне камеді – шоу від Наталії Фаліон.

Наталя Фаліон є справжнім прикладом того, що звичайний житель села завдяки своїй наполегливості, вірі та таланту може стати відомим на всю країну та за її межами.

З перших днів війни родина Фаліон та учасниці «Лісапетного батальйону» готували для наших воїнів домашню випічку, ковбаси, тушкованку, а на Великдень пекли для них паски й пиріжки. Та й городини цього разу посадили більше, ніж самі потребують, аби мати чим поділитися із внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді чимало. Одне слово, беруться всі разом до всього, в чому виникає потреба, і до всього їм є діло, бо тільки так можна захистити від ворога найрідніше і найдорожчих, тільки тримаючись разом, можна перемогти! І підтримка людей доброї волі для цього більш ніж важлива.

Наприкінці березня, група «Лісапетний батальйон» представила своїм шанувальникам нову пісню, яку присвятила Україні.

Кліп опублікований на YouTube-каналі Наталії Фаліон.

У пісні висміюються «руські упирі», які прийшли на українську землю. «Лісапетний батальйон» у приспіві пригрозив показати Путіну всю «лють» українських жінок.

«Ти ще дізнаєшся, путлер нашу лють, бо наших баб, як тільки допечуть. Вони тебе і в бункері знайдуть, Горло зубами і перегризуть», – співається в пісні.

Концерт гурту «Лісапетний батальйон» відбудеться 7 жовтня о 19-й годині на сцені Закарпатського облмуздрамтеатру в Ужгороді.

А 8 жовтня Наталія Фаліон запрошує своїх шанувальників на концерт у Мукачево. Початок великого концерту о 16-й годині в Палаці Мистецтв (вул. Штефана Августина, 19)

Квитки в касі театру та касі Палацу мистецтв, і за посиланням: https://uzhgorod.karabas.com/lisapetnij-bataljon-prezentaciya-novogo-albomu-1

Закарпатпост