Сьогодні  в Мукачівському драматичному театрі прем’єра – комедія «Білка з облізлим хвостом»

18 вересня, на мукачівську публіку чекає нова театральна прем’єра Мукачівського драматичного театру – іронічна комедія за п’єсою Олега Михайлова «Білка з облізлим хвостом» у постановці, вже знайомого нашим глядачам харківського режисера Кирила Душина.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

«Білка з облізлим хвостом» – гостропсихологічна вистава, наповнена несподіваними сюжетними лініями, тонким та дотепним гумором, історіями про кохання (а як же без них?), а головне – незабутньою душевною щирістю та щирим  акторським талантом. Це чудова історія із життя. З її злетами та падіннями, горем і радістю, мудрістю та дурістю. ЖИТТЯ, протягом однієї вистави прожите на сцені, не тільки на Ваших очах, а й за Вашої безпосередньої участі.

У головній ролі – актриса Лілія Приходько.

Вартість квитків на прем’єрну виставу – 150 грн. партер або 100 грн. балкон.

Звертаємо увагу, що за рішенням колективу театру, частина від отриманих коштів за продаж квитків на вистави перераховується 128 Окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді.

Закарпатпост