Закарпатець, щойно вийшовши на волю, знову взявся за грабежі

Про це повідомляє Мукачівське районне управління поліції.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

У Мукачеві поліція затримала крадія, який тільки нещодавно вийшов на волю під грошову заставу⬇️

Вчора на лінію «102» з повідомленням про крадіжку звернувся мукачівець. Чоловік розповів поліцейським, що з його автомобіля викрали особисті речі.

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського районного управління здійснили огляд місця події та опрацювали відео з найближчих камер спостереження. Провівши ряд необхідних заходів вже за кілька годин правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився 35-річний місцевий житель.

Встановлено, що чоловік розбив бокове вікно на автівці потерпілого, після проник в середину транспортного засобу та викрав звідти ноутбук й електричні інструменти. Більшу частину речових доказів поліцейські вилучили та повернуть власнику.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст.185 Кримінального кодексу України. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Окрім цього, відомо, що затриманий підозрюється у ще одному злочині, грабежі, вчиненому у сусідньому Ужгородському районі. Тоді зловмисник також був затриманий працівниками поліції і суд відпустив його на волю під грошову заставу.

Розслідування у обох справах триває і надалі.

Відділ комунікації поліції Закарпаття

ЗакарпатПост