Це – агонія. путін слідом за Каддафі та Мілошевичем пішов ва-банк

Про це пише Антон Геращенко у своєму телеграм-каналі. Чи буде він роздертий натовпом чи помре за ґратами – ми з вами побачимо незабаром

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Ну а на росію знову чекає 1917 рік – криваві бійні, смута і громадянська війна.

Цар Микола ІІ, приймаючи рішення вступити у війну, теж не думав, що через три роки його буде скинуто з трону, а ще через рік розстріляно більшовиками у підвалі разом із усією своєю родиною.

Після блискучої перемоги ЗСУ на Харківщині та ганебної втечі російської армії путін і його найближче оточення вперше по-справжньому подивилися в бездонну прірву і могильний холод пройшов їхніми спинами.

Мізків ще вистачило на те, щоб зрозуміти, що після наступних ударів ЗСУ вся лінія оборони від Куп’янська до Херсона тріщить по швах і її не вдасться заткнути ні загонами зеків найманців, ні тік-ток військами кадирова.

Але прогресуючий розпад особистості разом із шизофренією прогнозовано не підказали путін кращого виходу, ніж кинути в топку війни нове гарматне м’ясо.

Рішення про проведення фейкових референдумів з наступним включенням тимчасово окупованих територій до складу росії потрібно було лише як привід провести часткову могилізацію, щоб хоч якось заткнути дірки, що виникли після масового дезертирства.

Тепер за злочинну авантюру путіна розплачуватимуться своїми життями сотні тисяч молодих росіян.

Втім, не лише росіян. Равшани і Джамшути з сьогоднішнього дня можуть отримати громадянство росії за спрощеною процедурою, але для цього спочатку доведеться піти повоювати в Україну і спробувати вижити. Тож охочих буде небагато.

путін раніше робив усе, ніж проводити могилізацію, оскільки знав, що з опитуванням громадської думки, лише 10% росіян підтримували ідею примусового призову.

Чи будуть могилізовані, погано навчені та нашвидкуруч збиті частини на старій, іржавій бойовій техніці 60-80-х років – боєздатними? Чи здатні вони вистояти перед ударами ЗСУ, озброєних HIMARS, та іншою найсучаснішою зброєю НАТО? Очевидно, що ні.

Вони бігтимуть разом із кадровими частинами росармії наввипередки з кадировцями та вагнерівцями.

Жодної мотивації вмирати за маячні ідеї путіна про відновлення ссср у знову могилізованих російських чоловіків немає. А ті, хто хотів повоювати проти України добровільно чи за гроші, вже зробили це. Більшість, щоправда, не повернулася додому чи повернулися інвалідами.

Повернувшись додому з програної війни, вони дестабілізують росію, вкинувши її в нову страшну смуту.

Надії на те, що наші Західні союзники раптом злякаються путіна і перестануть підтримувати Україну зброєю, путін не має.

Мета могилізації чоловіків – це не перемога над Україною. путін сам уже в неї не вірить. Він просто хоче спробувати відтягнути свій кінець, який невідворотний.

Ну а після гидкого рішення про анексію суверенної території України, що готується, процес розпаду росії тільки прискориться.

Колесо історії нікому не дано повернути назад.

ЗакарпатПост