На Закарпатті грибник травмував ногу: транспортували його уазиком, пішки та конями

Про це повідомляє 103 Закарпаття

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

📢‼️ У суботу, о 12.07 на ☎️📞📲 диспетчерський пульт Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик – в ⛰ горах, в урочищі 🌲🌳 під Бескідцем на Великоберезнянщині, під час збору грибів чоловік травмував ногу. Викликали допомогу його двоє товаришів. На виклик виїхала бригада №1301 у складі 🧑‍⚕️фельдшера Павла ДРАНЧАКА та водія Сергія ГОТРИ. Автомобіль 🚑 «екстренки» не міг проїхати бездоріжжям. Допомогти 👍 зголосився місцевий мешканець Василь В.,, який своїм УАЗиком доставив бригаду із с. Ставне до пацієнта, який знаходився далеко у 🌲🌳 лісі.

👆 Більше години, спочатку автомобілем, а потім пішки, бригада добирались до потерпілого… У 38-річного чоловіка виявився складний перелом великої та малогомілкової кісток правої ноги. Травмованого знеболили, зігріли термоковдрою, наклали фіксуючі шини, ввели інфузійно розчини та транспортували до 🏥 Ужгородської ЦМКЛ. До автівки 🚑“швидкої» медики разом з місцевими мешканцями доставляли пацієнта УАЗиком, а до УАЗика – везли на возі конями…

🥰❤️ Дякуємо небайдужим людям, завдяки яким медики таки дісталися до пацієнта і допомогли йому. Всім, хто приходить на допомогу за покликом свого серця, хто з шаною та розумінням ставиться до роботи 🚑 «екстренки», тих, хто готовий жертвувати своїм часом, транспортом , пальним і без жодних вагань відкладає всі свої справи, щоб врятувати найцінніше – життя людини.

ЗакарпатПост