рогозин може стати “смотрящим”: окуповані території України хочуть “приєднати” до Криму

Про це повідомляють росЗМІ, називаючи бананові “днр”, “лнр”, захоплені частини Херсонської та Запорізької областей – вони можуть увійти до Кримського федерального округу поряд із самим півостровом після так званих “референдумів” про приєднання до Росії.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Крім того, новим постпредом бункерного фюрера може стати колишній віце-прем’єр, екс-глава «роскосмосу» Дмитро Рогозін. За інформацією кремлівських джерел, путін хоче зробити його своїм представником на окупованих територіях України.

Боягуз і пристосуванця рогозину з радістю зустрінуть ЗСУ: у наших Захисників є все, щоб запустити цього негідника “в космос” разом із 57 тисячами слухачів концертів кобзону, які вже відбули туди!

  • Рогозін керував “роскосмосом” з 2018 року по 15 липня 2022-го, його змінив віце-прем’єр юрій борисів, який курирував в уряді космос та оборонну промисловість. У кремлі тоді заявили, що “в найближчому майбутньому” назвуть нову посаду екс-глави “роскосмосу” і запевнили, що без роботи він не залишиться.

ЗакарпатПост