Беззаконня: чому росії вигідні аварії на північних потоках

Про це повідомляє телеграм-канал Правда Геращенко.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

«Так не дістанься ж ти нікому». Схоже, ця цитата з драми Островського може стати мотивацією поведінки росії при вибухах північних потоків, що сталися в ніч проти 26 вересня.

Поки що немає можливості оглянути місце події через сильний витік газу версії будуються на припущення: кому вигідно, і хто міг.

Росія втратила найбільший і найновіший газопровід до Європи: знищено мільярдну інфраструктуру, а в морі витекло газу на суму понад 700 млрд доларів.

Але російське керівництво склала репутацію настільки божевільного, що світові лідери розуміють, що для досягнення своєї мети воно не зупиниться ні перед чим.

Мета заморозити Європу взимку давно стала ідеєю фікс для путіна та його зграї. І задля досягнення цієї мети вони готові піти на все, в тому числі знищення своїх ресурсів.

У будь-якому разі Захід серйозно задумався про загрозу, що походить від Росії, ще й тому, що за немислимим збігом обставин, вибухи на північних потоках збіглися з відкриттям трубопроводу Baltic Pipe, на який покладено надії Європи вирватися з російських газових кліщів. І він теж проходить дном Балтики.

У НАТО вже заявили, що витоки на північних потоках стали результатом диверсії та пообіцяли жорстку реакцію на будь-яку навмисну ​​атаку на свою критичну інфраструктуру.

Фактично, путіну вручили чорну мітку. Від безумця з філософією «так не дістанься ж ти нікому!» чого завгодно можна чекати.

ЗакарпатПост