Великий концерт Степана Гіги в Ужгороді

18 жовтня на сцені обласної філармонії відбудеться яскравий концерт відомого українського виконавця, народного артиста України, музиканта і композитора, нашого земляка Степана Гіги.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Легенда української сцени подарує публіці такі необхідні сьогодні позитивні емоції, виконавши справжні шлягери України. Найкращі хіти з репертуару Степана Гіги прозвучать у супроводі бенду. Це композиції, що містять лише світлі та позитивні емоції. Це пісні, які дарують чудовий настрій та окрилюють і завжди викликають потужні оплески слухачів.

Степан Гіга – яскравий представник вітчизняної естради. Харизматичний артист викликає захоплення жінок і щиру пошану чоловічої аудиторії. У доробку митця – декілька студійних альбомів, кожен з яких є зібранням улюблених пісень українців.

«Кращі шлягери, які піднімають бойовий дух в час війни! Приходьте на концерт! Частину виручених коштів, як завжди, скеровуємо на підтримку війська. Поспішіть придбати квитки – кількість місць обмежена», – повідомляють організатори концерту.

Як відомо, за роки творчості Степан Гіга випустив три сольних альбоми, дві відеокасети з кліпами («Друзі мої» та «Вулиця Наталі»), ще одну відеокасету — з врученням Золотого диску. Цікаво, що альбом «Вулиця Наталі» став для Степана Гіги доленосним — у 2002 році тиражі продажу сягнули мільйонної позначки. І як результат – Гіга першим в незалежній Україні отримав Золотий диск.

Початок великого концерту о 19-й годині. Обласна філармонія. Квитки в касі та на сайті concert.ua

Закарпатпост