Закарпатські в’язні поспілкувалися з прокурором

Керівник Закарпатської обласної прокуратури Володимир Говоруха відвідав держустанову «Закарпатська УВП (№ 9)» та здійснив особистий прийом ув’язнених. Візит відбувся за участі начальника галузевого відділу Віктора Дочинця та прокурора відділу Романа Лемака.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Питання в’язнів під час особистого прийому стосувалися процесу розгляду кримінальних проваджень щодо них. Скарг щодо умов утримання, порушень конституційних прав громадян чи законодавства під час перебування в УВП не надходило. 

Також в.о. керівника Установи Ігор Туркалевич ознайомив очільника прокуратури з роботою організації, було здійснено обхід камерних приміщень, проведено бесіди з особами, які там утримуються, оглянуто стан і забезпечення медичної частини та харчоблоку. Крім того, керівник прокуратури поспілкувався із засудженими до довічного позбавлення волі, які тримаються в ізольованому секторі з максимальним рівнем безпеки.

Наприкінці візиту Володимир Говоруха зосередив увагу керівництва ДУ «Закарпатська УВП (№ 9)» на першочергових робочих питаннях та наголосив на необхідності докласти максимум зусиль задля недопущення будь-яких порушень чи неправомірних дій на території установи.

ЗакарпатПост