Академія культури і мистецтв на підтримку 128 Закарпатської бригади дала концерт

Допис оприлюднила Академія культури і мистецтв

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

АРТ-батальйон Академії культури і мистецтв з нагоди святкування Дня музики виступив із насиченою концерною програмою під назвою «З Україною в серці!» 💙💛.

Мета заходу – підтримка Воїнів 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

На сцені – юні таланти, які співають, грають на різних музичних інструментах, пишуть пісні. А з ними, як завжди, – улюблений досвідчений педагог, заслужений працівник культури Олеся Глуханич!

Програма сформована із популярних патріотичних хітів, у яких відтворено любов до рідної землі, країни, гордість за звитягу українського Воїна!

Серед них – «Стефанія», «Ой, у лізі червона калина», «Гвардія. Слава Україні», «Наливаймо, браття, кришталеві чаші», і, звісно, «Золото Карпат» та багато ін.

Драйв, енергія артистів передавалися у зал і присутні залюбки підспівували та танцювали. А поміж тим юні виконавці дякували нашим дорогим захисникам за хоробрість і мужність та висловлювали слова надії на перемогу й мирне, щасливе життя у вільній Україні.

Директор АКіМ Наталія Шетеля зазначила, що «вона завжди радо вітає такі заходи, адже вони допомагають нашим педагогам у невимушеній творчій атмосфері прищеплювати любов молоді до української пісні. А патріотичні твори – ще й підносять бойових дух нашого народу. І це – безцінно!»

ЗакарпатПост