Закарпаття попрощалося з загиблим Героєм Михайлом Григою

 Про це повідомили на сайті Нижньоворітської громади.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

  Сьогодні Нижньоворітська громада  попрощалася з воїном Михайлом Григою,  котрий загинув цього тижня на війні у Херсонській області.
    Провести воїна в останню путь зібралися родина, однокласники, друзі, численна Нижньоворітська громада – як ті, хто знав Героя, так і ті, хто не знав. З висоти небес споглядала душа новопреставленого Михайла на рідні будинок, церкву,  школу, вулицю, село. Напевно полетіла вона і на другий кінець України, на Херсонщину, де розлучилася з тілом. Прощався воїн Михайло Грига з нами, українцями, щоб полинути до Царства Небесного, до своєї вічної домівки, адже поліг за Вітчизну, боронячи рідний край від окупанта.
     Недовге судилося йому життя – всього 31 рік. Напевно, мав багато планів, хотів їх зреалізувати, думав про майбутню сім`ю, дітей, онуків. Та Господь забрав його, хоч і важко з цим змиритися. Особливо важко згорьованим батькам, яких звістка про смерть синочка підкосила, на яких впала нестерпним тягарем новина, що ховатимуть сина. Єдина потіха для них, що син загинув геройською смертю, що залишиться у вічній пам`яті не лише у вузькому родинному колі, а в пам`яті громади та України. Кріпіться, дорогі батьки!
     Нестерпно припікало сонце, висушуючи сльози, жалібно грав тужливі мелодії військовий оркестр, море квітів та молитов оточило домовину з тілом Михайла Григи. Провели Героя з належними почестями до місця останнього спочинку, поховали у рідній землі, а побратими пострілами віддали честь загиблому воїну. 
     Вічна тобі слава і пам`ять, воїне Михайле, нехай Господь оселить тебе у своєму Небесному Царстві на лоні Авраама, Ісаака та Якова, де «немає ні смутку, ні болі, ні печалі, тільки життя безкінечне». Ти назавжди залишишся в нашій пам`яті як Захисник, котрий сповнив слова Писання, що «немає більшої любові, ніж віддати життя своє за ближніх своїх». Нехай земля тобі буде пухом, мужній солдате!

ЗакарпатПост