Майже півсотні дітей взяли участь у велозмаганнях в Ужгороді

В дитячих велозмаганнях в Ужгороді участь взяли майже півсотні учасників віком від 3 до 12 років.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Захід організовують вдесяте, — розповів Суспільному організатор велозмагань Микола Щадей. За його словами, подібними заходами намагаються популяризувати велоспорт в Ужгороді.

Семирічний В’ячеслав на змагання приїхав разом з сестрою і мамою. Він кілька разів брав участь у подібних заходах. Хлопчик сказав: “Я їздив уже багато разів. На велосипеді можна їхати довго, свіжим повітрям дихати. Я хочу на перше місце”.

Майже півсотні дітей взяли участь у велозмаганнях в Ужгороді

Андріана Шимко/Суспільне Ужгород

Змагання в Боздоському парку провели вдесяте. Участь взяли півсотні дітей віком 3-12 років, — розповів організатор велозмагань Микола Щадей. “Ці змагання мають розважально-спортивний характер. Діти, які на біговелах будуть їхати свою дистанцію, таку просту. Це від 200 метрів до 500. Ми там потім наганяємо кругами. І тут, як бачите, паралельно буде проходити школа їзди. Це такі навички технічної їзди. Це вже для дітей трохи старших від 7 до 12 років”, — сказав Микола Щадей.

Владиславі — 12, народилася дівчина у Харкові, а понад 7 місяців живе з родиною в Ужгороді. Це третя участь Владислави у велозмаганнях. Вона розповіла: “Очікую, що я переможу. Мені подобається тільки велоспорт. Поки що я сама, потім прийдуть батьки і молодша сестра”.

Майже півсотні дітей взяли участь у велозмаганнях в Ужгороді

Андріана Шимко/Суспільне Ужгород

Для участі у змаганнях необхідно мати велосипед та шолом. Все це підготувала 12-річна учасниця Катерина.

“Я трішки готувалася, каталася, дивилася. На велосипеді мені подобається, бо можна їздити. Краще, ніж пішки ходити. Я буду їхати, напевно, з Владою. Вона моєї вікової категорії. А прийшла я сама, я сама за себе вболівати буду. За мене і подруги там вболівати будуть”, — розповіла дівчинка. За словами Миколи Щадея, організували захід, аби популяризувати велоспорт в Ужгороді.

Майже півсотні дітей взяли участь у велозмаганнях в Ужгороді




ЗакарпатПост