Site icon zakarpatpost.net

Із Німеччини на допомогу закарпатським волонтерам завітали Ніка і Вольф

Гарною новиною у соцмережі поділилася відома закарпатська волонтерка Катерина Легерда

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

“Не втомлююся дякувати! Наші співвітчизники у всьому світі, українці з-за кордону великі патріоти! Вони з початку війни, так само втратили спокій, їх болить душа за багатостраждальну Батьківщину, в якій іде повномастштбна війна… Люди допомагають матеріально духовно, доставляють безцінні гуманітарні вантажі для підтримки ЗСУ, евакуйованим дітям ВПО, які зазнали наслідки війни

Субота, благодатний день, завдяки нашим друзям Sergej Sofilkanitsch Gabriela Sofilkanitsch з організації SOS Security Bayern! Тетяна Гутник, Rukasz Łodak, їх друг Кайн Вони привезли допомогу ЗСУ, комп’ютерну техніку, продукти харчування для харчоблоку Волонтерський хаб “Венеція” Мукачево, засоби гігієни, добрий насипів і дух патріотизму!

Сергію Софілканичу було вручено офіційне посвідчення Волонтера Закарпаття

Усі чекали несподіванки, і вона сталася, приїхали з гостями і їх службові собаки Ніка і Вольф, які продемонстрували усім виконання команд. Діти дуже раділи, як і дорослі! Далі гості вирушили на В.Березний, де на них чекали статусні діти, яких евакуювали із обстрілів в містах. Волонтери Закарпаття Штаб Венеція Мукачево”, – написала вона.

ЗакарпатПост

Exit mobile version