Діти з Ужгорода надіслали військовим малюнки-обереги та записали відеопривітання

Душевне привітання до Дня захисників та захисниць України записали діти закарпатських газовиків. Малюнки з написами “Ми переможемо!”, “Слава Україні!”, “Україна — понад усе!” та інші уже відправлені на передову. Військові зізнаються: дитячі малюнки на фронті дуже цінуються, адже дійсно мають якусь магічну силу. Відео ж оприлюднили сьогодні до свята. Вірш спеціально для цього привітання написала ужгородська поетеса Тетяна Заводяк.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

“Вперше День захисників і захисниць України настільки знаковий для кожного українця. Без перебільшення: саме від тих, хто зараз боронить нашу землю, залежить наше сьогодення й майбутнє. Тема війни настільки на поверхні й просочилася скрізь, що навіть найменші діти орієнтуються у ситуації, постійно говорять про неї та мріють про мир. Дуже прикро, що це випробовування випало на їх долю. Україна має перемогти. Щоб ми повернули нашим дітям дитинство”, — сказала провідний фахівець з матеріально-технічного забезпечення АТ “Закарпатгаз” Ольга Погоріляк. Донечки пані Ольги теж малювали обереги захисникам, а старша — Вероніка — ще й озвучила відеоролик.  

Минулого тижня АТ «Закарпатгаз» передало для потреб військових 30 польових печей, виготовлених спеціально для потреб військових: на яких є можливість готувати та підігрівати їжу, сушити одяг та взуття, а для кращого маскування печі оснащені іскрогасниками.

Акція «Зігріємо наших» стартувала кілька тижнів тому й мала на меті допомогти військовим на передовій з обігрівом у польових умовах.  На одному із заводів RGC Production було виготовлено 800 печей-буржуйок , які розподілили між компаніями, що працюють під брендом РГК. Кожна компанія закупила теплі речі й інші засоби обігріву та відправила разом із буржуйками на фронт. 

Пресслужба АТ «Закарпатгаз»

ЗакарпатПост