За добу поліцейські виявили у двох закарпатців наркотики

Про це повідомляє патрульна поліція Закарпатської області.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

За минулу добу патрульні тричі виявляли у громадян речовини, схожі на наркотичні

Перший випадок трапився на вулиці Шумній, в Ужгороді. Близько 13-ї години ТОРівці помітили чоловіка, який прискорився, побачивши службове авто. Зупинивши його та поспілкувавшись, поліцейські звернули увагу на те, що чоловік нервує і намагається щось приховати, тому провели поверхневу перевірку. Згодом охоронці порядку виявили у громадянина згорток фольки, в якому містилась подрібнена зелена речовина, зовні схожа на наркотичну.

Другий випадок трапився на вулиці Минайській, в Ужгороді. Патрулюючи місто, близько 17-ї години, інспектори помітили громадянина, який різко змінив напрямок руху, побачивши поліцейських. ТОРівці зупинили його і під час спілкування звернули увагу на те, що чоловік поводить себе підозріло, тому вирішили провести поверхневу перевірку. Згодом охоронці порядку виявили у кишені громадянина згорток фольги із білою речовиною, ймовірно, наркотичною.

Третя подія трапилася на вулиці Митрополита Володимира (колишня вулиця Генерала Петрова), в Мукачеві. Близько 3-ї години поліцейські помітили трьох громадян, які, помітивши службове авто, намагалися сховатися в кушах, а згодом почали тікати. Охоронці порядку зупинили їх та помітили, що хтось із чоловіків викинув на землю згорток із білою кристалічною речовиною, ймовірно, наркотичною.

В усіх випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Пам‘ятайте, що за зберігання наркотичних речовин передбачена кримінальна відповідальність!

ЗакарпатПост