Тайтл – Найкращі ставки на бої ММА від букмекерської контори Favbet

Деск – Ставки онлайн на UFC та ММА. Вигідні коефіцієнти. Своєчасні виплати зручним для клієнта способом. Безліч спортивних подій для успішних парі

Популярні у Favbet ставки на ММА

MMA продовжує стрімко розвиватися в усьому світі, і разом із цим зростає попит на ставки на бої ММА. Міжнародна привабливість таких суперзірок, як Конор МакГрегор та Ізраель Адесанья лише додає привабливості цьому виду спорту, оскільки беттери прагнуть знайти найкращі доступні парі на бій MMA. Якщо ви хочете отримувати інформацію, щоб уже сьогодні робити ставки згідно з коефіцієнтами UFC, ось кілька простих порад та інструкцій, як почати:

  • Готуйтесь заздалегідь;
  • Вибирайте бети на грошову лінію;
  • Робіть ставки під час поєдинку у «живому» режимі;
  • Спробуйте ставки над чи під лінією та інші пропозиції!

Готуйтесь до поєдинку заздалегідь

З тижневими подіями, запланованими заздалегідь, ви можете витратити багато часу на вивчення та перегляд матчів перед тим, як робити ставки згідно з коефіцієнтами UFC. За допомогою раннього випуску розкладу ви можете проаналізувати шанси на файт-кард UFC, щоб робити обґрунтовані ставки та отримати найвірогідніший шанс зробити виграшну ставку.

Робіть парі на грошову лінію

У бетінгу на змішані бойові мистецтва стандартною формою ставок є грошова лінія. По суті, ви робите прогноз на перемогу одного бійця, а грошова лінія призначає цінність фаворита та аутсайдера. Подібно до ставок на футбол, фаворит зазвичай має від’ємне значення, тоді як аутсайдер має позитивне значення для коефіцієнтів UFC.

Визначайте свого фаворита під час матчу

Як і в багатьох інших популярних видах спорту, ставки під час гри доступні для боїв UFC. Це означає, що ви можете робити зручні ставки прямо під час поєдинку. Незалежно від того, чи відбувається це після сильного тейкдауну, чи великого нокдауну, ви можете скористатися перевагами зміни моменту в будь-якому бою, використовуючи коефіцієнти UFC у реальному часі.

Бети над чи під лінією

Спортивні букмекерські контори, такі як Фавбет, мають чудові коефіцієнти на бій і вибір ставок на спорт ММА. Для коефіцієнтів UFC букмекерська контора встановлює загальну суму (зазвичай 1,5 раунду для бою з трьох раундів або 2,5 раунду для бою з п’яти раундів), і ви можете зробити ставку на те, чи буде бій закінчений раніше, чи після цього часу.

Можете спробувати незвичайне парі — реквізит

Крім того, на великі спортивні події часто встановлюються не тільки стандартні ставки на UFC, але і реквізити. Реквізит — це спеціальні парі, наприклад «Хто виграє бонуси за бій вечора?» або «Чи переможе Х-спортсмен ударами, чи рішенням суддів?» Це цікаві ставки на коефіцієнти UFC, які можуть бути надзвичайно прибутковими.

Щоб дізнатися більше про коефіцієнти та аналіз ставок UFC, ознайомтеся з новинами офіційного сайту Фавбет про ММА. Також в основному розділі можна знайти чимало актуальної інформації, яка стане в пригоді як новачкам, так і досвідченим беттерам.

Читайте також: