Хотів обійняти царя: охорона путіна застрелила мобілізованого на полігоні під рязанню

Про це повідомляють опозиційні росЗМІ з посиланням на джерело у федеральній службі охорони. За його словами, трагічний інцидент трапився, коли путін тільки прибув на полігон. Один із мобілізованих, побачивши президента, “прийшов у збуджений стан” і пішов привітатися з ним, розкинувши руки, ніби хотів обійняти. Охорона путіна, злякавшись за життя “царя”, випустила у чоловіка сім куль. Стріляли двоє охоронців. Військовий помер миттєво.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Після смерті мобілізованого довелося ще раз знімати вихід путіна з машини. Місце вбивства швидко оточили. Після того, як тіло прибрали, бункерний попозував для відео та постріляв із снайперської гвинтівки. Якихось емоцій щодо смерті мобілізованого він не висловлював.

Вбивство бачили не тільки шойгу та інші супроводжуючі путіна, але й ще близько десяти мобілізованих. Їм суворо наказали мовчати, натякнувши, що постраждають не лише ті, хто проговориться, а й їхні родини.

За словами журналістів, подію також підтвердило джерело у кремлі.

ЗакарпатПост