31-річний закарпатець із ножем напав на перехожого

Мукачівцю, який з ножем напав на перехожого, обрано запобіжний захід

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Прокурор Мукачівської окружної прокуратури довів у суді необхідність застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави до 31-річного мукачівця. Чоловіка підозрюють у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень місцевому жителю (ч. 1 ст. 121 КК України).

Слідством встановлено, що підозрюваний наніс знайомому два удари ножем у живіт прямо посеред вулиці. Подія трапилась у Мукачеві, неподалік торгового центру. Нападник з місця інциденту втік. У потерпілого медики діагностували травми та проникаючі поранення.

Наразі за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури у кримінальному провадженні триває слідство. Зауважимо, що на момент вчинення злочину мукачівець відбував іспитовий строк за ухилення від призову на військову службу (ст. 336 КК України). Вирок щодо нього був ухвалений у травні цього року.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє Закарпатська обрасна прокуратура

ЗакарпатПост