Ворог завдає ударів по енергетичній інфраструктурі України щодня

Особливо це впливає на роботу критично важливої ​​інфраструктури та соцзакладів, у тому числі лікарень та польових госпіталів. Перебої в електропостачанні не дозволяють надати постраждалим від російської агресії невідкладну допомогу. Але ж українці знайшли вихід із ситуації!

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Як відповідь на війну та агресію було створено Благодійний фонд Energy Act for Ukraine Foundation. Він спрямований на постачання об’єктів критичної інфраструктури сонячними станціями, які дадуть лікарям можливість рятувати життя навіть у критичних умовах без подачі електрики.

Фонд уже подбав про енергетичну безпеку польових госпіталів, передавши 12 мобільних сонячних систем для потреб лікарів. Energy Act for Ukraine Foundation забезпечив госпіталі мобільними сонячними системами акумуляції електроенергії PV Sich Mobile by KNESS потужністю 3 кВт.

Три із систем було передано 66 польовому госпіталю — наш фонд «Центр Спасіння Життя» передав запит та контакти госпіталю до Energy Act for Ukraine Foundation. Ці системи використовуватимуть для безперебійного живлення необхідного медичного устаткування, зокрема апарати ШВЛ.

ЗакарпатПост