У Хусті проходить марафон  «Khust half marathon-2022». Уже купили машину для ЗСУ

Нині в Хусті стартував благодійний  «Khust half marathon-2022». Уперше за 4 роки, протягом яких він проводиться в Хусті, акція зібрала рекордну кількість учасників – більше 500. Учасниками події стали любителі спорту та активного відпочинку з різних куточків України – Києва, Львова, Рівного, Чернігова, навіть з окупованого Маріуполя.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

«Ми проводимо забіги на 3 дистанції – протяжністю 21 км, 10 та 5. Зробили і додатковий маршрут – 1 кілометр, – розповів ЗакарпатПост організатор марафону, очільник ГО «Велооб’єднання» Андрій Козир. – Із метою безпеки в цьому році дитячі забіги ми відмінили, але молодь від 16 років має можливість долучитися».

Почався марафон із руханки та виконання Гімну України. Відтак побігли перші учасники. Серед них було і 5 майстрів спорту. Однак більшість учасників не є бігунами-професіоналами, вони мали метою більше зробити посильний вклад у добру справу – долучитися до підтримки армії.

І це таки їм вдалося. Адже за рахунок благодійних внесків вдалося зібрати більше 200 тисяч гривень і для Збройних сил України – придбати автомобіль, який поїде на передову.

ЗакарпатПост