За скільки в Ужгороді можна купити будинок

На ринку нерухомості в Ужгороді є чимало цікавих пропозицій. Продають як житло у новобудовах, так і квартири на вторинному ринку. Як повідомили у газеті «Закарпатські оголошення», ціни на житло від початку війни в Ужгороді зросли суттєво. Взагалі нерухомість на Закарпатті зараз є однією з найдорожчих в Україні. 

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Основна причина зростання цін – дуже високий попит через внутрішньо переміщених осіб.

Тож за скільки можна купити будинок в Ужгороді?

Будинки, звісно, найкращий варіант для затишного життя, утім їхня вартість вища за квартири.

Чотирикімнатний будинок за готелем «Ужгород» коштує 170 тисяч доларів. Недобудована трикімнатна «американка» на Загорській – 75 тисяч. Котедж у районі Червениця – 170400. У селах, що поблизу Ужгорода, вартість житла така ж, як у самому місті. Скажімо, будинок у Сторожниці на 4 кімнати коштує 120 тисяч доларів. У Минаї за два будинки на одній ділянці просять 170 тисяч, у Коритнянах 4-кімнатний будинок можна купити дешевше – за 50 тисяч. А у селі Тарнівці також чотирикімнатний – за 165 тисяч доларів.

Як розповіли у газеті «Закарпатські оголошення», на вартість житла впливає також і стан будинку, і скільки біля нього землі, і як його облаштовано, і багато інших чинників. Загалом пропозицій на ринку нерухомості Ужгорода дуже багато і тут показано лише окремі із них.

ЗакарпатПост