Мобіку з росії давали відстрочку, він рвався на війну і загинув, не доїхавши до України

Чоловік із оренбурської області є батьком трьох дітей, тому мав законне, якщо в росії взагалі є таке слово, право на відстрочку.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

іван полянський, саме так звали того чоловіка, дуже хотів убивати українців. Та загинув він сам, навіть не доїхавши до фронту.

Повістки приходили івану аж три рази. Але в перші дні могилізації для нього у військкоматі просто не вистачило місця. Рідні відмовляли чоловіка від участі у війні, та він і чути не хотів. Навіть посварився з дружиною.

16 жовтня полянський разом із іншими могилізованими відправився в навчальний центр у селі нижня павлівка. Наступного дня зателефонував жінці і почав нарікати на армійське харчування та розповідав про армійський бардак.

А вже через 4 дні під час навчань у руках івана зірвався гранатомет. Врятувати мобіка не вдалося. Він помер від ран у лікарні.

Яке нещастя! Дружина навіть білу “Ладу” тепер не зможе отримати, адже її благовірний помер на території рідної землі…. а так хотів на українську!

Дружина переконана, що гранатомет вибухнув через старі боєприпаси, які використовували під час навчань.

Нехай буде ця історія добрим уроком іншим іванам із росії!

ЗакарпатПост