Донорські сили України

Сьогодні кожен від малого до великого встав на захист України.

Воїни та правоохоронці, тероборонівці та волонтери, надзвичайники та лікарі, комунальники, бізнесмени, управлінці – усі ми своєю працею наближаємо час Перемоги.

Багато хто, знаходячись у тилу, шукає можливість зробити свій вклад у таку омріяну перемогу. На сьогодні є важлива справа – стати донором: поділитися частиною своєї крові, щоб урятувати життя.

Для цього лише треба записатися на донацію зателефонувавши 0 800 600 003 (безкоштовно) для отримання консультації.

Лише бажання допомогти та всього одна година вашого часу можуть урятувати життя пораненим воїнам або дітям і дорослим, що постраждали від агресії. Погодьтесь, це під силу кожній дорослій людині!

Закликаємо вас приєднатися до донорської команди Біофарма Плазма Мукачево й стати донором плазми крові, щоб рятувати життя разом!

Донор має можливість безкоштовно пройти медичне обстеження, швидке й при цьому надякісне.

Ви отримаєте апаратний аналіз крові по 22 показникам всього за 18 сек., додатково дослідження на ВІЛ та гепатити В і С, а також  консультацію кваліфікованого лікаря-терапевта. Компанія Біофарма дає 100% гарантію безпеки та якості процедури донації. Завдяки використанню винятково одноразових матеріалів, систем та інструментарію.

А чи знаєте ви, що процедура плазмаферезу, а саме так називають донацію плазми, корисна для організму? Це чиста від токсинів кров, профілактика інсультів, інфарктів, захворювань суглобів, алергій та тренування імунної системи. Організм донора менш вразливий до інфекцій, крововтрат та хронічних хвороб.

Усе перераховане – достойна подяка за добрий вчинок та безсумнівна користь, не кажучи вже про моральне задоволення й “плюс у карму”, як зараз кажуть.

Донорську плазму крові не дарма називають «рідким золотом».

З неї на заводі Biopharma Plasma виробляються незамінні ліки, що не мають синтетичних аналогів і щодня рятують життя наших людей: важкопоранених воїнів, хворих зі значними опіками і з онкологією, вагітних з резус-конфліктами, породіль з важкими пологами, недоношених немовлят і багатьох-багатьох інших. Медики називають ліки з плазми «препаратами відчаю», тому що вони допомагають у найскладніших критичних ситуаціях, повертаючи людину майже з того світу. Це стає особливо важливим у польових госпіталях, коли треба стабілізувати стан важкопораненого, щоб транспортувати його до стаціонару…

Компанія Biopharma Plasma працює заради того, щоб наша держава була насправді незалежною та мала власну можливість максимально забезпечувати якісними та життєво необхідними препаратами медичні заклади України. Тим паче, що ці препарати коштують майже втричі менше, ніж імпортні аналоги, абсолютно не поступаючись їм ані в якості, ані в дієвості.

У донорському центрі Біофарма Плазма Мукачево на вас чекає максимальний комфорт: починаючи від безболісної процедури взяття крові, потужного Wi-Fi й зарядної станції для будь-яких гаджетів і смачного чаю з печенням. 

Після ухвалення рішення стати донором виникає ряд запитань і найчастіше: «Чи можу саме я бути донором плазми?»

Людина, що досягла повноліття, з вагою більше 50 кг, у якої немає хронічних захворювань, є паспорт та ІПН може стати донором плазми крові після обстеження в Біофарма Плазма Мукачево.

Жодних медичних довідок від вас не потрібно. Місце проживання та громадянство не мають значення (для іноземців потрібна посвідка на постійне проживання в Україні).

Кожен, хто прагне допомогти своїй країні, пораненим воїнам, постраждалим від агресії та зробити свій внесок у Перемогу, можуть на 100% реалізувати цю можливість, ставши донором.

Для цього потрібно лише бажання і всього одна година вашого часу.

Хіба цього не варте урятоване життя людини?!

Чекаємо на вас!

Запишіться на донацію плазми зателефонувавши 0 800 600 003

ЗакарпатПост