За одну ніч на Закарпатті затримали двох наркоманів

Впродовж нічної зміни патрульні двічі виявили у громадян речовини, схожі на наркотичні, повідомляють на сторінці патрульної поліції Закарпаття.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Перший випадок трапився вчора на вулиці Академіка Морозова, в Мукачеві. Близько 20-ї години інспектори зупинили автомобіль Geely за порушення ПДР. У салоні автомобіля перебували водій та пасажирка. Під час спілкування охоронці порядку помітили, що жінка намагається щось приховати. Згодом охоронці порядку виявили у гаманці громадянки згорток із речовиною, зовні схожою на наркотичну.

Другий випадок трапився сьогодні на вулиці Шумній, в Ужгороді. Близько 1-ї години інспектори звернули увагу на чоловіка, який, помітивши службовий автомобіль, прискорив рух. Інспектори наздогнали його та зупинили. Спілкуючись із громадянином патрульні помітили, що він поводить себе підозріло, тому здійснили поверневу перевірку. Згодом інспектори виявили у шкарпетці чоловіка згорток із білою речовиною, ймовірно, наркотичною.

В обох випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Пам‘ятайте, що за зберігання наркотичних речовин передбачена кримінальна відповідальність!

ЗакарпатПост