Поліцейського, що вчинив смертельну аварію у Барвінку, залишили під вартою

Сьогодні Закарпатський апеляційний суд залишив в силі рішення слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду, яким до підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою (до 14 грудня включно) без визначення розміру застави.


читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це інформує пресслужба Закарпатського апеляційного суду. 

У суді сторона захисту просила змінити запобіжний захід на більш м’який, ніж тримання під вартою. Однак колегія суддів, вивчивши матеріали справи та заслухавши позиції сторін захисту і обвинувачення, дійшла висновку, що саме тримання підозрюваного під вартою забезпечить виконання покладених на нього процесуальних обов’язків.

Трагедія сталася 16 жовтня у селі Барвінок неподалік Ужгорода. Водій автомобіля «Volkswagen Passat» здійснив наїзд на 15-річного підлітка, що переходив дорогу на пішохідному переході. Внаслідок отриманих трав дитина загинула на місці ДТП.

Поліцейському, який був за кермом автівки, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Зараз у справі продовжується досудове слідство.