128 Закарпатській бригаді передали 40 цифрових модулів із програмним забезпеченням

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Разом із представниками української компанії Railsware передали закарпатським гірським штурмовикам 40 цифрових модулів із програмним забезпеченням автоматизованої системи управління «Кропива» та тактичні аптечки.

Такі унікальні спецзасоби ми вже відправляли на озброєння наших військових формувань. Зокрема, завдяки роботі цієї АСУ, наші підрозділи успішно знищують ворога в наступальних операціях.

Тактичні аптечки, звичайно, потрібні на фронті постійно в необмеженій кількості, тож намагаємося за можливості допомагати з цим.

Приємно відзначити, що багато волонтерських об’єднань дедалі більше співпрацюють з ОВА щодо координації діяльності та комунікації з бойовими підрозділами для підвищення ефективності роботи. Ця взаємодія дає можливість постачати саме ті засоби, які безпосередньо впливають на ведення бою, рятує життя захисників та підвищує вогневу міць.

Дякуємо від себе та «вовків» 🐺 нашим партнерам – команді української компанії Railsware, яка займається консультуванням і розробками у сфері ІТ, – за допомогу військовим формуванням.

Не зупиняємося, продовжуємо підтримувати наших побратимів!

Дякую за службу!

Ми пишаємося! Закарпаття пишається!

Стоїмо разом, плече до плеча!

🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!

Слава Україні!

Героям слава!

ЗакарпатПост