Закарпатський військовий ліцей-інтернат змінив назву

У ході пленарного засідання 8-ї сесії облради депутати прийняли рішення про перейменування «Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Красного поля Закарпатської обласної ради» на Закарпатський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Красного поля Закарпатської обласної ради (скорочене найменування – Закарпатський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою).

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Зазначене рішення дасть змогу привести установчі документи закладу освіти у відповідність до вимог чинного законодавства.

Довідково

Навчання у Закарпатському обласному ліцеї-інтернаті спрямоване на виховання не тільки сильних та здорових, але й всебічно розвинених юнаків, які хочуть присвятити своє подальше життя службі у Збройних Силах України. Ліцей застосовує сучасні методи виховання з поглибленим вивченням програми “Захист Вітчизни”.

Готуючи майбутніх кандидатів до вступу у вищі військові навчальні заклади, ліцей дає змогу отримати глибокі знання військових предметів вихованцям, які стають кадровою основою Збройних сил України.

Пресслужба Закарпатської обласної ради

ЗакарпатПост