Дві бензопили, шуруповерт та телевізор: на Закарпатті двоє братів кілька разів обікрали свого односельця

Слідчі та оперативники Тячівського районного відділу поліції встановили особи зловмисників, який протягом тижня обкрадали помешкання свого односельчанина. Серед викрадених речей побутова техніка та електроінструменти

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Вчора, 4 листопада, на лінію «102» звернувся житель села Чумальово Тячівського район. Чоловік повідомив, що поки його не було кілька днів вдома, невідомі обікрали його помешкання. 

На місце події для проведення необхідних слідчих дій прибули поліцейські, які встановили, що на територію дворогосподарства проникли двоє невідомих. Зрозумівши, що господарів немає вдома, зловмисники поверталися туди кілька разів. Таким чином протягом тижня вони викрали дві бензопили, шуруповерт та телевізор.

на тячівщині поліцейські викрили двох братів, які обікрали помешкання місцевого жителя

Опрацювавши зібрану інформацію та провівши ряд заходів поліцейські з’ясували, що до злочину причетні двоє братів, які живуть неподалік потерпілого.

Одного з фігурантів, 24-річного чоловіка, вже розшукали та опитали. У скоєному він зізнався та показав, де вони сховали викрадені речі. Місцезнаходження його брата наразі встановлюється.

на тячівщині поліцейські викрили двох братів, які обікрали помешкання місцевого жителя

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Викрадені речі правоохоронці повернуть потерпілому.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

на тячівщині поліцейські викрили двох братів, які обікрали помешкання місцевого жителя

ЗакарпатПост