На Закарпатті запускають пункт пропуску «Велика Паладь-Надьгодош»

Виходимо на фінішну пряму запуску ПП «Велика Паладь-Надьгодош».

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Багаторічна історія зі спробами запуску важливого для транскордонного співробітництва пункту пропуску підходить до завершення. За останні шість місяців спільно з колегами провели велику роботу, щоб нарешті відкрити нову сторінку в розвитку інфраструктури краю.

Вчора разом із заступником Міністра інфраструктури України Мустафою-Масі Найємом, представниками Держмитслужби та заступником Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентським державним секретарем Левенте Модьором провели планову зустріч на кордоні в ПП «Лужанка».

На порядку денному – питання розвитку дорожньої інфраструктури та пунктів пропуску, серед яких запуск ПП «Велика Паладь-Надьгодош». Завершено попередні розрахунки для базового облаштування інфраструктури. Це відносно невеликі кошти.

Наступного тижня заплановано зустріч угорських та українських колег з митної та прикордонної служб безпосередньо на локації для фіналізації процесу. Зараз розв’язуємо питання енергопостачання, зв’язку й роботи автоматизованих систем. Дорога з обох сторін готова, тож найближчим часом визначимо дату запуску цього ПП на українсько-угорському кордоні.

Наші партнери готові до фіналізації. Своєю чергою наміри підтвердив Мустафа-Масі Найєм та представники Держмитслужби.

ЗакарпатПост