На війні загинув ще один Герой із Закарпаття Вадим Одуд

Сумну новину у соцмережі повідомив Вадим Лексус

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Вчора під час виконання завдань зі звільнення Херсонщини від російських окупантів загинув командир 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади майор Одуд Вадим.

“Маестро” був хоробрим, розумним і талановитим командиром. Він пройшов з батальйоном усі найважчі бої від початку повномасштабного вторгнення спочатку як ротний 3-ї гірсько-штурмової роти, а з вересня – як командир нашого батальйону. Під його керівництвом в останні тижні наші штурмовики разом з іншими силами оборони звільняли Херсонщину. Завдання виконане, але, на жаль, ціною життів кращих з нас.

Висловлюємо щирі співчуття батькам, родичам та близьким нашого командира та побратима.

А ось що написав голова Закарпатської ОВА Віктор Микита

Учора під час виконання завдань зі звільнення Херсонщини від російських окупантів загинув справжній герой, бойовий офіцер та гордість Закарпаття – командир 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-ї окремої ОГШБр, майор Вадим Одуд.

Вадим разом із підрозділом пройшов найважчі бої майже по всій лінії фронту та підняв український прапор над Херсонщиною. Востаннє ми особисто бачилися на передовій перед початком наступальної операції гірських штурмовиків. Молоді командири нового покоління вразили рішучістю, досвідом і волею до перемоги.

Вадим Одуд назавжди залишиться героєм, який вписав своє ім’я золотими літерами в історію нашого краю. Висловлюємо щирі співчуття батькам, родичам та близьким.

Наші воїни живі до тих пір, поки живе пам’ять про них і їхні подвиги.

Співчуття рідним та побратимам! Вічна пам’ять Герою!

ЗакарпатПост