Для закарпатської ТрО будують харчоблок

А також передають автомобіль

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

🚐 У територіальному центрі комплектування на потреби тероборони передали авто та проінспектували будівництво нового харчоблоку

72-й батальйон 101 бригади територіальної оборони незабаром отримає у розпорядження вантажний мікроавтобус, наданий чеськими партнерами.

Сьогодні транспортний засіб, який перебував на балансі Закарпатського обласного територіального центру комплектування, голова Закарпатської облради Володимир Чубірко, його заступник Василь Дем`янчук та керівник Центру Олександр Музиченко передали депутату облради Василю Якубцю, котрий служить у тому ж 72 батальйоні, а наразі знаходиться на малій батьківщині у короткій відпустці.

За словами Василя Якубця, у зоні відповідальності його батальйону завжди є потреба у техніці. Така не важка техніка дозволяє мобільно виконувати поставлені завдання і, часом, рятувати життя побратимам. Крім того, у ході бойових дій, каже Василь Якубець, чимало техніки, отриманої батальйоном, було знищено унаслідок ворожих обстрілів.

Відтак оглянули хід робіт з облаштування нового харчоблоку для військових обласного територіального центру комплектування та умови, у яких зараз харчуються солдати.

Керівник Центру також показав відремонтований сучасний актовий зал установи, де облаштовано відповідне обладнання, сцену, світло та закуплено зручні крісла.

Володимир Чубірко зауважив, що особисто контролюватиме хід робіт, на які з обласного бюджету було виділено кошти, аби наші військові вже найближчим часом змогли харчуватися у теплих затишних і зручних приміщеннях.

Пресслужба Закарпатської обласної ради

ЗакарпатПост