Site icon zakarpatpost.net

Вітаємо працівників радіо, телебачення та зв’язку Закарпаття зі святом!

Життя сучасної людини неможливе без засобів комунікацій. Саме медіамовники допомагають нам вчасно дізнаватися найголовніші новини нашої країни. За будь-яких умов вони невпинно інформують нас. Тож у цей день, 16 листопада, варто привітати їх зі святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Свято встановлено «…на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення та галузей зв’язку України…» згідно з Указом Президента «Про День працівників радіо, телебачення та зв’язку» від 11 листопада 1994 року.

В цей день ми відзначаємо нелегку працю тих, кого ми ніколи не чуємо в ефірі, не бачимо в кадрі: операторів, монтажерів, звукооператорів, інженерів – всіх тих, хто допомагає створювати гарні якісні сюжети та доносити їх до нас.

Зараз до свята долучилися представники інтернет-ЗМІ. Цей день відзначають і фахівці зв’язку, що забезпечують роботу телефонних мереж та мереж Інтернет-зв’язку.

Закарпатпост вітає усіх закарпатських телевізійників, радійників та зв’язківців, і бажаємо всім хто причетний до свята позитиву, оперативності, невтомного творчого пошуку та ексклюзивного контенту!

Закарпатпост

Exit mobile version