Світловідбивальні брелоки виготовляє 18-річний ужгородець з інвалідністю Михайло Йолич, аби допомогти ЗСУ

Близько 500 світловідбивальних брелоків впродовж двох тижнів зробив вісімнадцятирічний ужгородець з інвалідністю Михайло Йолич. Про це розповіла його мама Світлана. Михайло вирішив долучитися до Всеукраїнського челенджу “Засвітись у темряві”.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

Два тижні світловідбивальні брелоки робить хлопець з інвалідністю Михайло Йолич. Йому допомагає мама Світлана, пише Суспільне

“Я вирішив підтримати Україну, долучитися до челенджу “Засвітись в темряві”, тому роблю українцям такі брелоки. Мама мені допомагає робити заготівки, я склеюю, а якщо не можу — мама допомагає”, — розповів Михайло.

Щодня Михайло з мамою Світланою виготовляють близько п’ятдесяти брелоків. Жінка розповіла: “Впродовж останніх двох тижнів робимо щодня: з вечора до ранку, з ранку до вечора. Тому що просять люди і це є актуальним. Я для Міші роблю заготовки, а він робить те, що йому дозволяє його стан робити”.

Дизайн брелоків Світлана та Михайло створюють самостійно. За словами Світлани Йолич, наразі вони з сином отримали замовлення на 200 брелоків від благодійної організації.

“У першу чергу в нас тепер пріоритет — закупити матеріал, щоб в нас було його достатньо, і ми його пускаємо у виробничий процес. Потім, як тільки розберемося з виробничими замовленнями, тоді вже будемо знати і придумаємо, кому б допомогти. Адже в нас багато є знайомих, які на передовій”, — сказала Світлана.

За її словами, син давно хотів допомагати Україні, тому частину грошей з продажу брелоків перерахують на ЗСУ.

ЗакарпатПост