Ужгородці провели в останню путь Героїв – 43-річного Олега Губаля та 45-річного Олега Гричушенка

Сьогодні ужгородці провели в останню путь ще двох героїв-земляків – 43-річного Олега Губаля та 45-річного Олега Гричушенка. Захисники боронили нашу землю як герої, і загинули також як герої у запеклих боях із російськими загарбниками.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Губаль Олег Зіновійович народився 2 лютого 1979 року, здобув професійно-технічну, а згодом і дві вищі освіти – економічну та юридичну. Працював у виконавчій службі. Дуже любив тварин, був членом Закарпатського обласного осередку кінологічної спілки України.

Олег Губаль пішов добровольцем на війну з першого дня повномасштабного вторгнення росії, бо відчував, що це єдиний спосіб захистити свою сім’ю, свою країну та цінності, у які він вірив все своє життя: справедливість та свободу.

Загинув 10 листопада 2022 року.

У Героя залишилися дружина, донька і син.

Гричушенко Олег Анатолійович народився 2 лютого 1977 року. Закінчив ужгородську школу №17 , навчався у профтехучилищі №19, багато років працював у «Закарпаттяобленерго», звідки і пішов боронити країну.

Олег Гричушенко майже з перших днів війни, із березня, воював у лавах Збройних Сил України, служив стрільцем-санітаром гірсько-штурмової роти військової частини А1778. Загинув у бою з окупантами біля Нової Кам’янки на Херсонщині 15 жовтня 2022 року.

У Героя залишилися мама та син.

Аби віддати шану загиблим землякам та підтримати рідних, на набережну Незалежності в Ужгороді прийшли сьогодні представники влади, друзі та знайомі полеглих воїнів, військові, багато містян.

Священники відслужили чин похорону, після чого траурна хода вирушила через центр міста до Пагорба Слави – тут захисники знайшли місце останнього спочинку.

Пам’ятатимемо кожного воїна, хто заплатив найвищу ціну задля свободи і незалежності нашої держави, повідомляє Ужгородська міська рада.

Світла і вічна пам’ять Героям!

ЗакарпатПост