На Закарпатті батько із сином ледь не втопилися, незаконно перетинаючи кордон

Екстремальне перетинання кордону, за 4 тисячі доларів США, обрали батько із сином із Дніпропетровщини, щоб незаконно покинути територію України.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Вчора на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону спільно зі своїми румунськими колегами витягли із Тиси двох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон.

Під час патрулювання прикордонне вбрання відділення «Великий Бичків» отримало інформацію від румунських прикордонників про спостереження ними у воді невідомої особи. Її несло течією вздовж кордону.

Висунувшись до вказаного місця, військовослужбовці побачили у річці чоловіка, який відчайдушно боровся із стрімкою течією, що тягла його на дно. Прикордонники негайно кинулися на спасіння та дістали чолов’ягу із води.

Порятований ледь міг розмовляти, але повідомив, що був не сам. Разом із ним був його 23-річний син. Його врятували вже румунські прикордонники. Чоловіку викликали карету швидкої допомоги.

ЗакарпатПост