В Ужгороді кращі спортсмени отримають грошові виплати

Із 2023 року щомісячні стипендії для 15 кращих спортсменів Ужгорода у 2023 року збільшать – із 2 тис. грн до 3 тис. грн. Таке рішення ухвалили під час засідання виконкому.

дай оголошення/рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення 050 222 50 50 • вайбер • 067 666 90 90 • телеграм

У зв’язку із цим члени виконкому затвердили новий Порядок виплати щомісячних стипендій Ужгородської міської ради кращим спортсменам міста. На здобуття стипендій можуть бути висунуті спортсмени, які здобули перемогу або посіли призові місця на Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських, Всесвітніх, Європейських, Юнацьких Олімпійських іграх, чемпіонатах та Кубках України серед дорослих, молоді та юніорів з видів спорту, що визнані в Україні у встановленому законодавством порядку.

Кандидатури спортсменів на здобуття стипендії подають обласні, міські дитячо-юнацькі спортивні школи, федерації з видів спорту, фізкультурно-спортивні товариства, спортивні клуби та інші організації фізкультурно-спортивної спрямованості, що зареєстровані та фактично знаходяться на території Ужгорода. Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост